Horoscop

Balanţele refuză să se gândească la ceea ce urmează începând de mâine

Gemeni
Urmeaza sa faci un drum si esti foarte entuziasmat. Nu ai stare pana nu ajungi la destinatie si te comporti ca un copil care a primit o jucarie noua. Incearca sa iti tii emotiile in frau.

Rac
Sambata o sa fie o zi plictisitoare. Nu vei face nimic iesit din comun. Duminica se va schimba totul. Partenerul de viata a pus ceva la punct si te bucura ceea ce urmeaza.

Leu
Ai foarte multe treburi si nu mai iei in seama faptul ca un apropiat te asteapta la un eveniment important. Ratezi totul si apoi vei fi nevoit sa suporti consecintele.

Fecioara
Esti multumit de ceea ce ti se intampla, insa esti singurul pentru ca partenerul de viata are cateva nemultumiri ce trebuie rezolvate inainte sa ajungeti intr-un punct mort. Stai de vorba cu el.

Balanta
Lucrurile nu stau exact asa cum crezi tu in privinta unui proiect inceput cu ceva vreme in urma. Credeai ca ai finalizat ceea ce este mai important, insa acum afli ca acesta este doar inceputul. Nici nu vrei sa te gandesti la ceea ce urmeaza.

Scorpion
Primesti o veste buna si realizezi ca toate grijile pe care ti le-ai facut in ultima vreme sunt inuntile si fara o baza solida. Bucura-te de ceea ce ai aflat acum si stai mai mult in preajma persoanei dragi.

Sagetator
Nu iti place sa iti asumi responsabilitati mari si fugi de astfel de actiuni. Incearca sa fii putin mai calculat si sa dai dovada de mai multa maturitate. Macar acum cand de aceste zile depinde viitorul tau, cel putin pentru urmatoarele trei luni.

Capricorn
Persoana iubita ti-a cerut o favoare si faci tot ce poti pentru a o ajuta. Si tu ai avut nevoie si ea a lasat totul deoparte pentru tine. Acum este randul tau sa ii arati ca ii esti alaturi.

Varsator
Ceea ce a fost mai greu a trecut. Acum poti rasufla usurat si sa iti setezi urmatoarele obiective. Familia are o surpriza pentru tine. Asteapta-te la ceva frumos.

Pesti
Sambata dimineata primesti un telefon si desi te asteptai la o zi linistita, afli ca trebuie sa pleci la drum. Nu esti deloc incantat, insa trebuie sa te conformezi.

Berbec
Vei avea parte de un weekend lejer. Odihna si relaxare. De mult timp nu ai mai avut timp doar pentru tine, asa ca aceste doua zile ti se vor parea perfecte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *