Politică

Banca Anului in Republica Moldova sărbătoreşte 24 de ani de activitate

 Acești ani, care au însemnat, mai întâi de toate, responsabilitate față de clienți, dar și performanțe bancare. Acestea fiind spuse, menţionăm că reuşitele atinse în anul 2013, au fost pe deplin apreciate şi recunoscute pe plan internaţional. Aşadar, în acest an, Victoriabank sărbătoreşte şi obţinerea marelui premiu – „Banca Anului în Republica Moldova”, titlu oferit de prestigioasa revistă britanică – „The Banker”, pentru rezultatele financiare înalte obţinute de Bancă, pentru inovaţie în sistemul bancar din Moldova, la fel şi pentru proiectele sociale lansate în cadrul programului de responsabilitate social corporativă.  Aceeaşi distincţie, Victoriabank a primit-o în anii 2004, 2006, 2008 şi în anul 2011.

În toţi acești ani, fiecare serviciu lansat de Victoriabank a venit în sprijinul clienților, ajutându-i să economisească timp și bani. Astfel încât, a reuşit să obțină cea mai frumoasă recompensă – fidelitatea clienţilor săi.

„Anul 2013 a fost un an plin de reușite. Pentru noi, fiecare client este ca şi primul, şi această poziţie o menţinem în toţi aceşti 24 de ani de activitate a băncii. Fidelitatea şi încrederea pe care ne-o acordaţi, ne fac mai responsabili, şi ne motivează să aducem noi servicii pe piaţa bancară, toate orientate pentru confortul dumneavoastră. Premiile pe care le-am obţinut pe parcursul activităţii, sunt o onoare pentru noi şi, desigur, o confirmare şi recunoaştere a înaltei competenţe. Iar premiul obţinut recent, oferit de prestigioasa revistă „The Banker” reprezintă recunoaşterea tuturor eforturilor depuse de-a lungul acestui an, pentru atingerea succeselor şi menţinerea unei ascensiuni continue. Împreună cu Dumneavoastră, am creat o adevărată istorie de succes, un exemplu pe piaţă. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în toţi aceşti 24 de ani”, a menţionat Natalia Politov-Cangaş, Preşedinte BC „Victoriabank” S.A.

Din 2008, când Natalia Politov-Cangaş a preluat funcţia de preşedinte a Băncii, activitatea Victoriabank a fost apreciată cu numeroase distincţii, atât de instituţii naţionale, cât şi de prestigioase publicaţii occidentale. De asemenea, Victoriabank a câştigat mai multe distincţii „Mercuriul de Aur”, la concursul „Marca Comercială a Anului”, precum şi distincţii care o plasau printre cele mai bune bănci din GUAM. În anul curent BC „Victoriabank” S.A. a fost desemnată una dintre cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est, conform clasamentului SeeNews TOP 100 SEE Banks, cel mai scump brand din sectorul bancar, potrivit studiului „Md-Brand-2012-TOP-50 branduri moldoveneşti”, realizat de agenţia MPP Consulting (Ucraina) şi „Banca anului în Republica Moldova”, conform revistei „The Banker”. Toate performanţele atinse de Victoriabank constituie o dovadă a unui management de calitate aplicat într-un mediu echilibrat. Iar meritul Preşedintelui Victoriabank, a fost confirmat şi prin decorarea Doamnei Natalia Politov-Cangaș, de către Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ordinul „Gloria Muncii”, pentru merite în dezvoltarea sistemului bancar național, contribuție la elaborarea și promovarea, direcțiilor principale ale politicii monetar-creditare și activitate filantropică prodigioasă.

Toate reuşitele înregistrate de Victoriabank, presupun, mai întâi de toate, indicatorii cei mai fiabili ai dezvoltării companiei atât în plan economic, cât şi social. Iar, încrederea acordată de către clienţii băncii, determină Victoriabank să depună eforturi pentru diversificarea, îmbunătăţirea şi crearea de noi produse competitive şi de stabilire a standardelor noi pe piaţa bancară din Moldova.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *