Economie

Banca de Economii a deschis o nouă agenție la Chisinau!

Noua agenție BEM va avea un regim de lucru comod: de luni până vineri, 8:30 – 17:30. Oficiul băncii va fi deschis și sâmbătă, de la ora 09:00 până la 14:00, astfel încât clienții să aibă acces la serviciile bancare și în weekend!

Clienții agenției vor avea la dispoziție întreg portofoliul de produse și servicii ale BEM: deserviri de conturi, procesări rapide ale plăților, carduri bancare, transferuri etc.

Astfel, cea mai mare bancă continuă implementarea strategiei ample de dezvoltare și extindere a rețelei sale. Noua agenție este a 590 locație BEM din Moldova. Banca de Economii are cea mai mare rețea din țară, aceasta constituind 45% din întreg sistemul de retail banking din RM. Recent Banca a deschis la Chișinău o filială nouă, pe bd. Grigore Vieru și o agenție nouă, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Până la sfârșitul anului curent vor mai fi deschide încă 5 subdiviziuni BEM.

Pe parcursul lui 2014, Banca de Economii a înregistrat rezultate demne în activitatea sa. Soldul total al depozitelor a crescut cu aproape 50% față de începutul anului curent, or depozitele sunt principalul indicator al încrederii populației în BEM.

A crescut semnificativ și indicatorul de transferuri internaționale. Asta ne convinge de alegerea corectă în inițierea colaborărilor cu sistemele internaționale de transfer, la care în acest an s-au adăugat MoneyGram și Blizko.

Banca de Economii este și cel mai mare emitent de carduri bancare din Moldova. Recent, la acest capitol s-a înregistrat o noua cifră record – 290 000 mii! Fericita deținătoare a cardului cu acest număr este o tânără mamă din Anenii Noi. Banca de Economii a venit cu o surpriză frumoasă pentru ea, transferându-i pe noul card 1 000 lei.

Noutățile nu se opresc aici. Din 1 decembrie 2014, Banca de Economii lansează cardul „Patriot”, cu un concept și un design inedit. „Patriot” este un debit card cu funcția „cash back”.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *