Bună Dimineața

Bărbații „gravizi” ai RM

Pe scurt, Arnold Schwarzenegger, doctorul-cercetător Hess, lucrează la producerea unui medicament revoluționar care ar ajuta femeile să-și ducă sarcina cu probleme la bun sfârșit. Întrucât legea îi interzice să testeze medicamentul pe femei, doctorului i-a fost implantat un ovul în corpul său și, timp de nouă luni, învață ce înseamnă să fii „un bărbat însărcinat”.

Deși este o comedie americană și mai puțin ortodoxă, de multe ori mă gândesc la un asemenea experiment pentru unii (repet, unii) bărbați de la noi. Astfel, oare ce ar fi dacă bărbații care nu cedează locul unei femei însărcinate ar beneficia de un asemenea experiment? Ca să simtă și ei starea de spirit a viitoarei mămici, atunci când stă în picioare, ticsită în transportul public, în timp ce tu îți întinzi picioarele „bien merci”, așezat pe scaun.

Totodată, știu și recunosc că, din păcate, există deopotrivă și femei, fie tinere sau chiar mame trecute de vârsta a doua, care fac același lucru. Însă numărul acestora este mai mic decât cel al bărbaților…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *