Femeia

Bărbaţii sunt, pur şi simplu…

Bărbaţii sunt, de obicei, pur şi simplu… Proşti. Ne bazăm pe femeia de lângă noi să ne aducă, într-un fel sau altul, la mal, iar fără ea am pluti în derivă până când ne-am scufunda, lipsiţi de speranţă.

Fiind atât de proşti, greşim foarte mult, de multe ori gafând în ultimul hal. O tânără de şaisprezece ani sigur ar gândi mai eficient decât un bărbat de treizeci. Eu, unul, mă autoinclud în categoria aceasta.

Cum este posibil să-i zici persoanei pe care o preţuieşti cel mai mult „Te iubesc, [alt nume]!”? De două ori, în câteva zile… Nici o explicaţie nu poate scuza momentul, nici o circumstanţă nu poate fi atenuantă, într-un asemenea context. Rămân ochii mei şocaţi de ce s-a întâmplat şi privirea ei dezamăgită. Nicio floare din lume nu i-ar putea readuce zâmbetul pe buze.

Neimportant faptul că în inima mea există doar ea sau că mă simt complet numai la sânul ei, neimportant că m-am gândit la verde şi am spus, din greşeală, albastru. Totul păleşte în acel moment, la care se reduce totul. Nu aş putea să-i condamn dezamăgirea, eu fiind singurul vinovat.
Bărbaţii sunt, pur şi simplu… Proşti. 

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *