Social

Bărbatul care a împușcat două persoane este de negăsit. IGP vine cu precizări despre tragedia de la Dondușeni

Inspectoratul General al Poliției (IGP) vine cu precizări după ce un bărbat și o femeie au ajuns la spitalul din Edineț, fiind împușcați de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Polițiștii susțin că cel care a tras din armă este tatăl bărbatului, transmite Realitatea.md.

„Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, membrii grupului de urmărire penală au constatat că un bărbat de 64 de ani, aflându-se la domiciliul fiului său de 38 de ani în localitatea Țaul din raionul Dondușeni, în timpul unui conflict în familie, ar fi efectuat împușcături în direcția fiului și a nurorii de 32 de ani dintr-o armă de vânătoare de model neidentificat, provocându-le leziuni. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută”, informează IGP.

Ulterior, pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. La moment, polițiștii întreprind toate acțiunile pentru localizarea suspectului.

Vă amintim că în localitatea Țaul, raionul Dondușeni, un bărbat și-ar fi împușcat fiul și nora dintr-o armă de vânătoare deținută ilegal, scriu jurnaliștii de la Pulsmedia.md. Incidentul a avut loc miercuri seara, 2 august, în jurul orei 19:52.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *