Social

Bărbatul care a vandalizat Ambasada Federației Ruse la Chișinău:„Nebunul care a scris adevărul „PUTIN UCIGAŞ” să știți că am fost eu”

Bărbatul care a vandalizat Ambasada Federaţiei Ruse la Chişinău este Alexandr Kudashev, un cetățean rus, în vârstă de 40 de ani, originar din regiunea Samara. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că a fost eliberat de poliţiştii moldoveni, însă este cercetat penal pentru huliganism, transmite Jurnal.md.

„Dacă v-ați pus întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul pe poarta ambasadei ruse „PUTIN UCIGAŞ”, a arborat steagul alb-albastru-alb și a împușcat în direcția consulatului, să știți că am fost eu. Dacă v-ați făcut griji de mine (ceea ce este puţin probabil), vă anunț că am fost eliberat cu interdicția de a părăsi țara și mi-a fost pornit un dosar penal pentru huliganism”, a scris bărbatul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că, pe 7 octombrie, de ziua lui Putin, sediul Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău a fost vandalizat, în semn de protest împotriva războiului din Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *