Actualitate

Bărbatul care amenința că se aruncă de pe o macara a fost dat jos. Va fi audiat de oamenii legii

(UPDATE 11.45) Bărbatul care amenința că se aruncă de pe macara a fost convins să coboare acesta a fost condus la Inspectoratul de poliție Buiucani.

Ofițerul de presă al Polițieie Capitalei Natalia stati a declarat pentru Deschide.MD că acesta va fi audiat pentru a elicida cauzele care l-au convins să ajungă la acest gest. Preliminare bărăbatul a declarat că a fost amenințat în repetate rânduri de mai multe persoane necunoscute, oamenii legii însă urmează să stabilească dacă acest lucru este adevărat.

(Știre inițială) Informaţia a fost confirmată pentru publika.md de ofiţerul de presă al Serviciului Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcan.

"La faţa locului a intervenit o echipă de salvare din detaşamentul Durleşti. Ulterior, s-a luat decizia să fie adusă scara de la Ciocana, pentru a fi mai uşor la salvarea victimei", a menţionat Ţurcan.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei, dar şi serviciul 903. Zona a fost încercuită.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *