Actualitate

Bărbatul care s-a aruncat sub un tren de la metroul din București a fost declarat decedat

(UPDATE 11.49) Persoana care s-a aruncat miercuri în faţa trenului de metrou în staţia Izvor a fost declarată decedată, a anunţat Poliţia Capitalei.

"Este vorba despre un bărbat, este neidentificat. Se aşteaptă INML pentru ridicarea cadavrului", a precizat Poliţia Capitalei.

În acest moment pe Magistrala 1 de metrou se circulă cu dificultate, în sistem pendulă, circulaţia trenurilor pe sensul de mers către Eroilor fiind blocată.

Bărbatul s-a aruncat în faţa metroului în jurul orei 10.00 şi de atunci trenurile circulă cu întârziere. La faţa locului au ajuns Salvatorii Metrorex, un echipaj al SMURD şi un echipaj de descarcerare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

(Știre inițială) Traficul este întrerupt la staţia de metrou Izvor şi îngreunat pe magistrala 1, după ce o persoană s-a aruncat în faţa trenului în dreptul staţiei Izvor.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă de descarcerare şi un echipaj special de intervenţie al Metrorex. Din cauza incidentului, traficul este îngreunat iar garniturile circulă cu dificultate, fiind oprite mai multe minute în staţii.
 
sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *