Actualitate

Bărbatul învinuit de omorul unei femei din Dumbrava, trimis după gratii

Bărbatul învinuit de omorul femeii de la Dumbrava a fost trimis după gratii. Astăzi, 23 august, Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au eliberat mandat de arestare preventivă pe un termen de 30 de zile, transmite Știri.md.

Bărbatul a refuzat să ofere declarații și nu și-a recunoscut vina în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Vă amintim că în dimineața de vineri, 19 august, o femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără suflare în casa din localitatea Dumbrava, mun. Chișinău. Corpul femeii ucise a fost găsit de către concubinul acesteia, care a revenit din străinătate.

Potrivit surselor apropiate anchetei, suspectul ar fi un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din Răspopeni, raionul Șoldănești.

Preliminar s-a stabilit că anterior bărbatul a participat la construcția vilei în care a fost găsit cadavrul femeiei de 39 de ani zăcând într-o baltă de sânge. Acesta ar fi venit ca să-și regleze conturile cu concubinul victimei, însă pentru că nu l-a găsit acasă, s-a răzbunat pe concubina acestuia. Acesta ar fi fost șef de șantier.

Ulterior, acesta a fost reținut de organele de drept în apartamentul pe care îl închiria în sectorul Râșcani al Capitalei.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *