Actualitate

„Băsescu nu este naiv, dar oricine poate fi indus în eroare”. Chirtoacă a recunoscut ce vrea să-i spună fostului președinte al României

Liberalul a prezentat exemplul lui Vitalie Șalari, primarul de Băcioi, care a aderat la PUN după mai mulți ani de conflict cu PDM.

Întrebat dacă Traian Băsescu este atât de naiv, ca să colaboreze cu un partid, dirijat de actualul regim, Chirtoacă a precizat: „cu siguranță că domnul președinte, Băsescu, nu este naiv, dar oricine poate fi indus în eroare sau poate fi atras pe o cale greșită.

Cât depsre faptul dacă ar fi capabil Anatol Șalaru să-l inducă în eroare pe fostul președinte al României, ex-primarul municipiului Chișinău a zis că nu vrea să acuze pe nimeni, pentru că nu are probe directe, în acest sens. „Plec de la buna credință a tuturor foștilor colegi. În momentul în care primarilor noștri li s-au propus cele două opțiuni: la PDM sau la PUN, este clar că există o înțelegere între actualul regim și cei care reprezintă Partidul Unității Naționale”, a conchis vicepreședintele PL. 

Interviul integral îl puteți citi aici.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *