Politică

Băsescu, Ponta, Iliescu la secţiile de vot. Mai mulţi susţinători au scandat numele lui Băsescu

Întrebat cum ar descrie campania electorală pentru prezidenţiale, fostul preşedinte a răspuns: "Nu a fost o campanie prea densă, dacă ne uităm în urmă la ultimele campanii după ’90, dar e normal, intrăm într-o faza de normalitate. A disparul elementul de culoare din eşichier"

Şi actualul preşedinte al României şi-a exprimat opţiunea de vot. Traian Băsescu a votat alături de soţia să: "Nici unul dintre cei 14 candidaţi nu seamănă cu mine". Mai mulţi susţinători i-au scandat numele

Vasile Blaga, după vot: "Am votat pentru continuarea parcursului euro-atlantic al României, pentru o Românie normală, pentru o Românie a lucrului bine făcut. Şi îi rog pe toţi românii să folosească această armă puternică, votul, pentru că fiecare vot contează. Şi un vot poate face diferenţa între bine şi rău, între o Românie europeană şi o întoarcere la vremuri pe care nu le dorim", a spus preşedintele PDL, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta (candidatul PSD-PC-UNPR) a votat la Şcoală nr. 17 din Bucureşti, în jurul orei 10.00, alături de soţia să Daciana Sârbu şi de primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Potrivit imaginilor difuzate de televiziunile de ştiri, Ponta a fost întâmpinat de câţiva susţinători care l-au aplaudat atât la intrarea în secţia de vot, cât şi la ieşire.

sursă: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *