Bună Dimineața

Bătălia celor 4 oligarhi ai Moldovei: Plahotniuc, Usatîi, Șor și Dodon

Președintele țării, Igor Dodon, a prevăzut această mare bătălie și de frica de a rămâne în umbră, a decis să organizeze o sărbătoare proprie cu un concert de zile mari cu Grigori Leps. În așa mod, Dodon și-a mai făcut PR cu evenimentul scandalos. Este vorba de „ziua eliberării” din 24 august, chiar dacă era zi de lucru și a riscat ca prezența oamenilor să fie foarte mică. De fapt, poate nici nu l-a interesat asta, întrucât vizibilitatea în presă i-a fost tocmai pe plac.

Plahotniuc și-a rezervat capitala de Ziua Independenței. Pentru că ceilalți oligarhi deja anunțase că la Bălți va veni Sofia Rotaru, Irina Crug din Rusia, Fly Project din România și la Orhei va cânta cel mai în vogă artist din R. Moldova și România – Carla`s Dreams, liderul PD a decis să le șteargă nasul la toți.

La Chișinău, Piața Marii Adunări Naționale a fost neîncăpătoare. Mii de oameni au venit să-l vadă pe Smiley, Holograf, Dmitri Malicov, Nicolai Baskov și alți artiști.

La Bălți, primarul Renato Usatîi, a organizat de la distanță din Moscova, la fel un concert de zile mari.

Totuși, cel care a dat lovitura a fost primarul de Orhei, Ilan Șor care l-a adus pe Carla`s Dreams pentru orheieni. Mai mult, soția acestuia, interpreta rusă Jasmin, a cântat în premieră o piesă în limba română. Șor a împărțit cârnăciori și altă mâncare GRATIS.

Oamenii au făcut îmbulzeală și mai că nu s-au bătut pentru mâncare. Mai trist este că nu toți oamenii conștientizează și știu din ce bani s-au făcut toate aceste cadouri.

Toți cei patru „împărați” și-au tras câte o fundație de binefacere în cinstea lor, cu numele lor și ajută oamenii. Dar din ce bani?

Șor a recunoscut că mână lui a fost implicată în „furtul miliardului”; Dodon a recunoscut că primește bani de la părinții pensionari, paradox! Oricum toată lumea știe că pușculița șefului statului e în Bahamas. Plahotniuc are afaceri grandioase și conduce partidul de guvernământ, iar Usatîi este un businessman „de succes” în Rusia.

Marea bătălie de concerte a oligarhilor este dată în cea mai săracă țară a Uniunii Europene. Când oamenii sunt flămânzi, sunt răi și nu se gândesc la altceva decât cum să-și hrănească familia.

Oamenii nu se gândesc la cine le dă cadouri și cu ce preț, chiar dacă pe etichetă scrie „gratis”; nu se întreabă de ce interpreții care au ieșit pe scenele din Orhei și din Bălți au cântat mai mult sau doar în limba rusă…

Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, la mulți ani şi nu vă lăsați amăgiți cu concerte şi mâncare gratis. Merităm mai mult!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *