Sport

Bătălia pentru cele mai bune aplicații de pariere online

888Sport aplicatie – salt mare calitativ

Fără îndoială, cea mai frumoasă surpriză a fost, pentru mine, aplicația celor de la 888 – practic, 888sport apk s-a îmbunătățit mult față de 2019, când am utilizat-o pentru prima dată.

Atunci existau mici probleme cu retragerile din cont – întârzieri, probleme de verificare a identității și chiar o oarecare lentoare în răspunsul pe email – caută însă acum 888sport pareri pe orice motor de căutare și vei vedea că feedback-ul în 2021 este copleșitor favorabil.

De altfel, și Constantin Mazilescu, expert de pariere, al cărui profil îl poți vedea aici, clasifică 888sport romania ca fiind între primele 5 aplicații de pariere online.

Am remarcat:

– Oferta foarte bună pe handicapuri asiatice
– Bonus foarte mare pentru prima depunere
– Aplicație mult mai stabilă și ușor de folosit în comparație cu website-ul 888
– Aplicație separată pentru poker: 888poker

Betano – ”Marele greu”

Sunt puține contraargumente pentru afirmația: ”Betano oferă cea mai bună aplicație online”.

Trebuie să fii un parior de nișă, încât să găsești niște reproșuri de făcut – cum că pentru galele de MMA, oferta de pariere se limitează foarte des doar la câștigător/învingător și că doar pentru galele mari, UFC, oferta se îmbogățește simțitor – aici mi se pare că Fortuna e fruntașă.

Dincolo de asta, per total, Betano oferă cam cea mai bună experiență online, strict referindu-ne la aplicațiile de pariere.

Altfel, și website-ul îi oferă utilizatorului de computer o interfață foarte stabilă în care o să găsești și zona de Casino – destul de plăcut, pentru că mulți dintre operatori au optat pentru aplicații distincte.

La Betano îmi place:

– Speedbet – poți să pariezi practic în două secunde, menținând cota – excelent pentru iubitorii de ”live!

– 500 RON (aceasta este suma maximă) Bonus pentru întâia alimentare a contului

– Hot page-ul sau ”pagina încinsă” – unde găsești gata selectate cele mai tari meciuri din ziua respectivă – destul de convenabil, pentru că nu poți să fii la curent cu programul complet de sport zi de zi

– Parierea vocală sau Talk n bet – nu e pentru leneși neapărat, cât pentru situațiile când te afli poate trafic sau ai mâinile ude (pentru live este ideală)

Fortuna

Pentru fotbal, dar mai ales pentru pariuri pe tenis, aplicația Fortuna mi s-a părut ideală, în primul rând pentru că pe pariurile live are timp de reacție, răspuns, foarte bun.

Avantaje și opțiuni de notat:

– Ideea de a te conecta cu FACE ID mi s-a părut foarte bună, mai ales la câte parole trebuie să tot ții minte

– Dacă ești client nou, poți să primești înapoi 50% din primul pariu pierdut, dar cu o limită de 300 RON

– Transmisiuni live video, în comentariu original, de la aproape orice competiție

Superbet – rapidă, sigură și cu cote bune

Ultima cifră spune că în jurul a 750 de mii de români folosesc aplicația celor de la Superbet, de la care vei primi 500 lei bonus de bun venit la primele trei depuneri – ceea ce nu e puțin.

Superbet are și un program al transmisiunilor sportive la tv, ceea ce se va dovedi mult mai util decât ai crede la prima vedere.

În plus, are cred cel mai de calitate player video, atât mărimea ferestrei, cât și ca întreruperi – nu există, practic, dacă dispui de o conexiune decentă.
Stanleybet – progrese importante

Aplicația Stanley s-a îmbunătățit simțitor în ultimiiani, pentru că la prima experiență, în urmă cu un an, interfața părea să ruleze destul de greoi.

Ca si la website-ul Stanleybet, aplicația acum se remarcă imediat prin faptul că are un design simplu, ceea ce e un lucru bun, ce permite o navigare rapidă.

În plus, cotele de la Stanleybet sunt deseori printre cele mai bune de pe piață, în special pe fotbal și cred că asta o face aproape obligatorie pentru un parior profesionist.

Nu uita să utilizezi comparatoarele de cote pentru pariuri, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune oferte de pe piață și să ai conturi la cât mai mulți dintre operatori.

Unibet – între primele 3

Fără să fi făcut o numerotare după ”valoare”, Unibet merită măcar această distincție, că se află între primele trei.

Un brand al Germaniei, care în sine oferă parcă și o încredere suplimentară, dar care, dincolo de asta, vine cu o interfață excelentă.

Unul dintre cele mai notabile avantaje se leagă însă de cotele superioare oferite pentru anumite confruntări de NBA și arte marțiale mixte.

Și Unibet are aplicații separate pentru cazinou și sport, ceea ce cred că îmbunătățește calitatea utilizatorului inveterat de o secțiune sau alta – pentru pariorul ocazional, amator de ambele, este un minus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *