CSI / Rusia

Bătălia pentru Donbas. Rușii au încercat să-și fortifice poziția în Rubijne, dar nu au reușit (Harta războiului)

Rușii au efectuat și acțiuni de asalt fără succes în direcția Novotoșkivske, asaltul asupra Popasnei continuă.

Inamicul a încercat să ocupe și să-și întărească poziția în localitatea Rubijne, dar au eșuat, a anunțat serghei Gaidai, șeful administrației militare regionale Luhansk.

“Inamicul a încercat să-și întărească poziția în părțile de vest și de nord-vest ale orașului Rubijne, dar nu a reușit. A desfășurat acțiuni de asalt fără succes în direcția lui Novotoșkivske, asaltul asupra Popasnei continuă”, a spus el.

Gaidai a mai remarcat că nouă atacuri inamice au fost respinse pe linia frontului, au fost distruse un sistem de rachete antiaeriene, un tanc, un sistem de artilerie, 10 unități blindate, două unități de inginerie specială, două unități de echipamente auto și un depozit de muniții inamice. , iar unitățile de apărare aeriană au doborât o rachetă de croazieră și trei vehicule aeriene fără pilot de tip Orlan-10.

Potrivit șefului administrației militare regionale, Serghei Gaidai, o parte semnificativă a distrugerilor ca urmare a invaziei ruse din ultima zi a avut loc la Rubijne și Novodrujesk.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *