Film

Batman şi Superman vor apărea pentru prima dată împreună într-un film

Batman şi Superman vor face echipă într-un nou film, spre încântarea numeroşilor fani ai celebrelor personaje, scrie Mediafax.

Anunţul surpriză a fost făcut la convenţia Comic-Con de la San Diego, California, de către Zack Snyder, regizorul filmului "Man of Steel: Erou/ Man of Steel", noua peliculă din franciza "Superman", în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill.

Potrivit lui Zack Snyder, în prezent se lucrează la scenariul acestui film care îi va aduce în faţa publicului pe Batman şi Superman.

Este de aşteptat ca producţia filmului să înceapă anul viitor, iar pelicula cu Batman şi Superman ar putea ajunge în cinematografe în vara lui 2015.

Studiourile Warner Bros au confirmat că cele două personaje vor face echipă pentru prima dată.

Actorul britanic Henry Cavill – care joacă rolul principal în "Man of Steel: Eroul" – îl va interpreta din nou pe Superman în această nouă peliculă. Însă până în acest moment nu a fost stabilit cine va fi Batman în noul film.

"Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", cel mai recent lungmetraj din franciza "Batman", a depăşit în septembrie 2012 pragul de 1 miliard de dolari din încasări pe plan mondial, devenind cel de-al 13-lea film din istorie care reuşeşte această performanţă, după cum a relatat la momentul respectiv hollywoodreporter.com. Precedentul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a obţinut încasări de 1,003 miliarde de dolari în 2008.

Produs de studiourile Warner Bros., cu un buget de 250 de milioane de dolari, "Cavalerul negru: Legenda renaşte" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan şi l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Pe de altă parte, filmul "Man of Steel: Eroul" este produs de Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas şi Deborah Snyder. Scenariul este semnat de David S. Goyer, după o poveste de Goyer şi Nolan, bazată pe celebrele benzi desenate cu personajul Superman, create de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi publicate de DC Entertainment. Thoman Tull, Lloyd Phillips şi Jon Peters sunt producători executivi.

"Man of Steel: Eroul" a avut premiera mondială la nivel internaţional în luna iunie şi a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Regizat de Zach Snyder şi avându-i pe afiş pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster şi Diane Lane – în rolurile părinţilor adoptivi ai lui Supermen, acest lungmetraj a obţinut încasări de 113 milioane de dolari în weekendul de debut, în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Sursa: rtv.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *