Culinar.md

Beneficiile nectarului de portocale

Printre numeroasele tehnici benefice în procesul de slăbire se numără şi împachetările cu produse naturale. Indiferent cât de mult îţi doreşti să slăbeşti, acest lucru nu este posibil de pe o zi pe alta. Saloanele de specialitate nu pot face toată munca, este nevoie şi de puţină ambiţie din partea ta, ceea ce înseamnă, în primul rând, ocolirea restaurantelor de tip fast-food şi mult sport. Atunci când vine vorba de eliminarea kilogramelor în plus, există numeroase metode eficiente, iar mai nou, specialiştii în cosmetică propun împachetarea cu nectar de portocale. Pentru arderea locală a grăsimilor şi detoxifierea corpului, împachetările naturale bazate pe extract de vitamina C sunt extrem de eficace.

Dacă te confrunţi cu un exces de apă în organism, acest tip de tratament te va ajuta să elimini tot ceea ce înseamnă surplus. În plus, pielea detoxifiată va fi mult mai strălucitoare şi mai fermă, iar anumite pete pot dispărea datorită conţinutului ridicat de vitamina C. Rezultatele se menţin luni şi chiar ani în şir. Este indicat ca tratamentul să fie asociat şi cu o dietă bazată pe citrice, astfel vei vedea rezultatele după prima săptămână. Mănâncă în fiecare seară un grapefruit sau bea sucul natural de la un fruct timp de o lună. În acest fel îţi vei ajuta organismul să consume grăsimile şi să scape de toxine.

Este o metodă simplă, poate puţin costisitoare, dar rezultatele se vor vedea într-un timp foarte scurt şi încă o dată îţi vei da seama că ceea ce mănânci sănătos îţi poate ajuta întreg organismul într-un fel sau altul. De tine depinde cât de sănătos te simţi şi arăţi asta celorlalţi!

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *