Film

Benicio Del Toro, noul Maradona al marelui ecran

Surse apropiate producatorilor peliculei au declarat ca Benicio este alegerea logica pentru acest rol si ca de fapt intregul proiect se bazeaza pe distribuirea sa in acest rol, transmite NewsIn.

Benicio Del Toro a jucat recent rolul lui Che Guevara in biografia regizata de Steven Soderbergh. Actorul portorican a mai facut parte din distributia peliculelor "Wolfman", "Sin City" si "21 Grams". In 2000 a castigat un premiu Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar, pentru pelicula "Traffic".

Diego Armando Maradona, supranumit "butoiasul atomic", este considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume. Maradona a fost implicat in multe scandaluri de dopaj, fiind suspendat de mai multe ori pentru consum de droguri. Fotbalistul argentinian este foarte cunoscut pentru meciul final al Argentinei cu Anglia de la Campionatul Mondial din 1986, cand a marcat cu mana un gol impotriva echipei adverse, aducand astfel trofeul tarii sale. In 2004 Maradona a suferit un atac de cord, iar in 2009 a fost numit antrenor al echipei Argentinei.

Sursa: 9am.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *