Horoscop

Berbecii să nu-și asume niciun risc astăzi

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

TAUR
Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. Sunteţi cam agitat, pentru că nu ştiţi de unde să începeţi. Acordaţi prioritate problemelor importante!

GEMENI
Evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Din cauza oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. Nu luaţi nicio decizie astăzi!

RAC
Primiţi o veste neplăcută de la şeful dvs., care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări importante.

LEU
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dvs., încearcă să vă atragă într-o ceartă.

FECIOARĂ
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. Evitaţi călătoriile.

BALANŢĂ
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

SCORPION
Un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.

SĂGETĂTOR
Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

CAPRICORN
Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi probleme de sănătate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.

VĂRSĂTOR
Vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, s-ar putea să declanşaţi un conflict la locul de muncă. Nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii.

PEŞTI
Primiţi o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *