Horoscop

Berbecii se pregătesc de petrecere

Luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă tot programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de problemele financiare.

TAUR
Puteţi avea întâlniri agreabile cu prietenii şi cu rudele. Este posibil să aveţi mici probleme de sănătate. Fiţi cumpătat în toate domeniile vieţii!

GEMENI
Este momentul să concepeţi proiecte ambiţioase pe termen lung.
Amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei. Fiţi cumpătat cu alcoolul.

RAC
Vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ocazia să terminaţi activităţi începute mai demult. Sunteţi bine dispus şi puteţi lua decizii inspirate.

LEU
Faceţi impresie cu seriozitatea de care daţi dovadă şi sunteţi căutat pentru sfaturi. Puteţi să vă faceţi planuri pe termen lung şi să va gândiţi la investiţii.

FECIOARĂ
Astăzi sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile financiare. Este posibil să încasaţi banii pentru o lucrare încheiată recent. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

BALANŢĂ
Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţă de a acţiona. Vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii.

SCORPION
Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

SĂGETĂTOR
După o serie de decepţii pe plan social şi sentimental, sunteţi încântat de un succes neaşteptat. Această schimbare de situaţie vă pune pe gânduri. Profitaţi de conjunctura favorabilă!

CAPRICORN
Sunteţi plin de entuziasm şi este momentul să vă faceţi planuri pentru activităţi noi. Puteţi să faceţi investiţii, să demaraţi o afacere sau să plecaţi la drum.

VĂRSĂTOR
Zi bună pentru afaceri. Aveţi mari şanse să redresaţi bugetul familiei. Sunt favorizate relaţiile cu cei din jur. Colaborările decurg excelent. Nu neglijaţi odihna.

PEŞTI
Sunteţi preocupat de problemele financiare. Puteţi să câştigaţi foarte bine, mai ales dacă vă ajută şi partenerul de afaceri. Ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *