Internațional

Berlusconi cu dezvăluiri despre perioada în care a fost premierul Italie: I-am oferit lui Merkel numeroase bijuterii de mare valoare

Sunt lucruri nu tocmai măgulitoare despre aceștia.

După ce l-a făcut praf pe fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, pe care l-a numit “cretin și arogant,” a venit rândul Angelei Merkel să fie caracterizată de Berlusconi.

Se știe că acesta nu a avut o relația prea caldă nici cu cancelarul german Politicianul italian crede că totul a început după ce presa din Cizmă a scris că ar fi folosit o expresie extrem de obscenă referitoare la aspectul fizic al Angelei Merkel. Fostul premier neagă, însă, că ar fi făcut aşa ceva, dar n-a fost suficient de convingător pentru șefa Guvernului de la Berlin.

Silvio Berlusconi îşi aminteşte că, în ciuda supărării evidente a lui Merkel, aceasta nu i-a refuzat niciodată vreun cadou.

„I-am oferit numeroase bijuterii de mare valoare, plătite din buzunarul meu, şi întotdeauna a fost bucuroasă să le primească,” povestește Berlusconi.

„Merkel şi Sarkozy au vrut să îl îndepărteze de la putere. A fost o intrigă internaţională, dar şi un conflict între doi oameni,” a notat Alan Friedman, autorul biografiei lui Silvio Berlusconi.

sursa: paginaeuropeană.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *