Justiție

Beție cu final tragic la Căușeni. Un bărbat, condamnat la ani grei de închisoare, după ce a ucis în bătaie un consătean

Un bărbat din raionul Căușeni a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce a ucis în bătaie un consătean cu care a servit băuturi alcoolice. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Căușeni, transmite Deschide.md.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs acum trei luni, la data de 15 iunie, când inculpatul a invitat acasă un consătean pentru a-l ajuta prin gospodărie. Ulterior, cei doi s-au așezat la masă pentru a servi băuturi alcoolice.

La un moment dat, bărbații și-au amintit de un conflict mai vechi. Ca urmare, inculpatul i-a aplicat consăteanului multiple lovituri, în urma cărora victima s-a ales cu hemoragii difuze în mediastin, contuzia cordului, fractură directă a sternului la nivelul intercostal 4 cu revărsări sanguine în mușchii intercostali și țesuturile moi adiacente, fractura directă a coastelor 6, 10, 11 pe linia scapulară și 7, 8, 9 pe linia claviculară medie cu revărsări sanguine în mușchii intercostali și țesuturile moi adiacente, excoriații pe față, echimoze extinse pe membrele superioare, inferioare, torace, regiunea fesieră stânga, gamba stângă.

După ceartă, individul a plecat acasă, lăsând consăteanul să zacă la poartă. Cadavrul acestuia a fost observat de trecători care au alertat Poliția.

Ulterior, fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut integral vina. Sentința poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *