Moldova

Biatlonistii au dezamagit din nou

Reprezentantii R. Moldova in proba de biatlon si-au incheiat evolutiile la Jocurile Olimpice din Vancouver. In ultimele lor curse programate, Natalia Levcenkova si Victor Panzaru au evoluat deosebit de modest si nu au reusit sa-si refaca imaginea sifonata dupa rezultatele dezastruoase inregistrate in debutul Jocurilor.

In cursa feminina individuala pe distanta de 15 km, moldoveanca originara din Rusia, Natalia Levcenkova a avut un start promitator reusind sa se mentina, pana la primul punct de trageri, pe locul 13(!?) in clasamentul provizoriu. Ulterior insa, sportiva noastra a cedat substantial, reusind sa incheie cursa doar pe locul 37, cu un timp de 44 minute 34,9 secunde.

O frumoasa performanta a inregistrat sportiva romana Eva Tofalvi, care a parcurs distanta in 42 minute, 43,4 secunde si s-a clasat pe locul 11. campioana olimpica in aceasta ultima proba de biatlon feminin a Olimpiadei, a devenit norvegiana Tora Berger, urmata de Elena Hrustaliova (Kazahstan) si Daria Domraceva (Belarusi).

Nici in cursa masculina, reprezentantul nostru nu a excelat. Portdrapelul lotului moldovenesc, tanarul Victor Panzaru, a reusit un timp de 58 minute, 42,6 secunde si s-a clasat pe locul 85, devansand doar trei concurenti. In aceasta proba, titlul suprem l-a obtinut reprezentantul Norvegiei, Emil Hegle Swendsen, argintul si bronzul revenind lui Serghei Novikov (Belarusi), respectiv “legendarului” Ole Einar Bjoerndalen (Norvegia).

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *