Tendințe

Bijuteriile sezonului – masive și colorate

O ținută preferată de multe dintre noi, în aceste zile ploioase și reci. Uitându-mă în oglindă, m-am simțit atât de tristă. Culorile pe care le purtăm ne influențează starea sufletească, fără ca noi să ne dăm seama. Pentru a-mi însenina totuși ziua, să am mai mult spor la muncă, am optat pentru un colier handmade colorat. Decizie inspirată, căci, datorită culorilor, am intrat în vorbă cu foarte multă lume. Ieși și tu din anonimat cu cele mai atrăgătoare propuneri de bijuterii ale sezonului.

Bijuteriile din argint masiv impresionează în acest sezon prin tușele industriale, conceptele abstracte sau formele geometrice. Cele mai spectaculoase variante sunt colierele supradimensionate, cele cu influențe etnice și minunatele cale oxidate, dispuse la gât sau la mână.

Într-un sezon în care designerii au fost cuceriți de baroc, răspândind din belșug aplicații opulente pe piesele vestimentare, am fi putut crede că vor renunța la bijuterii. Intră însă în scenă colierele somptuoase și cerceii-candelabru, cu cristale savuroase în nuanțe vibrante.

Inspirate din floră și faună, de mituri, legende și reverii sci-fi, bijuteriile-fantezie sunt mai în vogă ca oricând. Confecționate din materiale neconvenționale, precum rășina, plexiglasul și cauciucul, debordează exuberanță.

Fie că sunt de inspirație gotică, de diferite lungimi și cu pandantive-cruce sau la polul opus, dispuse în șiruri ordonate la baza gâtului, colierele metalice aduc o doză de sobrietate în propunerile sezonului.

Timpul Suplimentul Fmeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *