Eveniment

Biletele la trenul Chișinău-Iași vor fi MAI IEFTINE cu 20%

Reducerea este valabilă pentru toți călătorii în perioada 30 septembrie-30 octombrie, iar studenții și elevii din învățământul de stat și din învățământul privat acreditat vor beneficia de această reducere permanent.

Amintim că ințial, la solicitarea deputaților din Parlamentul Republicii Moldova, cât și a ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, s-a stabilit că, studențiilor și elevilor, li se va acorda reducere de 25 % la biletul de călătorie la vagon de clasa I și 20 % pentru călătoriile la vagon de clasa II și III.

Astfel, moldovenii care vor alege să se deplaseze spre Iaşi într-un vagon de clasa întâi vor achita 173 de lei pentru un loc.

Cei care vor călători într-un vagon de clasa a doua vor plăti 148 de lei, iar un bilet la clasa a treia va costa 132 lei.

Reducerile vor fi valabile până în data de 31 octombrie. Totodată, copiii vor beneficia de o reducere de 50 de procente.

Trenul va circula zilnic și va fi dotat cu wi-fi şi aer condiţonat. Garnitura, cu o capacitate de 260 de locuri, se va porni din Chişinău la ora 06:17, iar din oraşul Iaşi va pleca la ora 17:17.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *