Ultima oră

BIT: Unde pot procura poliţa de asigurare medicală?

Potrivit preşedintelui Comisiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM), Mircea Buga, până la data intrării în vigoare a Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală pe anul 2011, la achitarea primelor de asigurare în sumă fixă va fi aplicat pentru categoriile de plătitori tariful de 2478 lei.
De 75% reducere beneficiază proprietarii de terenuri cu destinaţie agricolă, cu excepţia grădinilor şi loturilor pentru legumicultură. Categoria respectivă va achita prima în mărime de 619,50 lei. De asemenea, de 50% reducere beneficiază fondatorii de întreprinderi individuale, care vor achita prima în mărime de 1239,00 lei.

Pachetul unic cuprinde peste 50 de servicii medicale. Mai multe informaţii puteţi obţine de la angajaţii agenţiilor teritoriale ale CNAM. De asemenea, orice medic este obligat să vă ofere informaţia respectivă. Persoanele care beneficiază de 50% reducere vor obţine poliţa de asigurare obligatorie de asistenţă medicală la oficiile poştale cu prezentarea obligatorie a buletinului de identitate, iar celelalte categorii de persoane – la agenţiile teritoriale ale CNAM.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *