Politică

Blocul lui Leancă nu va face alianțe cu PSRM, PCRM sau Partidul Nostru

Membrii Consiliului au subliniat că după o analiză profundă a campaniei electorale pentru alegerile locale din 14 iunie, Blocul Electoral constată că deși aceasta a fost complicată și cu multiple încălcări, totuși rezultatele sunt satisfăcătoare.

„Este un start foarte bun pentru o forță politică nouă care nu a fost încă înregistrată și care, pe durata campaniei electorale, s-a confruntat cu presiuni enorme din partea instituțiilor statului și a altor concurenți electorali. Mai mulți candidați de pe listele PPEM au fost intimidați, dar ei nu au cedat și au mers până la capăt. În urma acestor alegeri, putem spune că am trecut un test dificil, dar cu succes”, a subliniat liderul Blocului Electoral.

Iurie Leancă a mai menționat că în perioada imediat următoare va fi încheiat procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova. În acest sens, în prezent are loc acțiunea de consolidare a structurilor teritoriale și pregătirea pentru prezentarea actelor necesare pentru înregistrarea noii formațiuni politice.

Procesul de constituire a PPEM a fost lansat în a doua jumătate a lunii martie curent.

sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *