Actualitate

(BLOG) Putin dă drumul celui de-al 4-lea scenariu de divizarea a Ucrainei. Rusia va plăti scump pentru asta

Toate celelalte mișcări sunt din același plan al lui Putin, puterea locală, pașapoartele, cazul Ianukovici, etc. Acum a venit și rândul ocupării clădirii Parlamentului.

Sper că situația din Crimeea și Simferopol va reveni la normal, deși acest lucru nu va fi ușor. Spre deosebire de Sevastopol.
Rusia va plati scump pentru planurile lui Putin.

Procuratura din Crimeea a catalogat evenimentele din Simferopol drept acțiuni de terorism. Procuratura a pornit proceduri penale în temeiul articolului 258 din Codul penal al Ucrainei "act terorist".

Fostul șef al SBU, fostul prim-ministru, ministru al Apărării Yevhen Marchuk a fost implicat activ în lichidarea crizei separatiste din Crimeea în 1992. Acesta a explicat ce se întâmplă în prezent în peninsulă.

„Trupele militare speciale au sosit în Sevastopol în două mașini de mare tonaj. Au trecut peste pază și au ocupat Rada Supremă și Consiliul de miniștri. Ocupanții au spus că vor ocupa parlamentul din Crimeea și Guvernul. Acum ei permit accesul deputaților, în clădire care pregătesc cvorumul pentru sesiunea parlamentara. Se planifică revenirea la Constituția din 1992, reformarea guvernului iar dupa cel mai probabil va urma un referendum", a spus Marchuk

Nemții și rușii

„…Nemții ce locuiesc în Sudetskoi se confruntă cu mari presiuni cehoslovace. Aceștia se îndreaptă în masă spre granițele Reichului, în încercarea de a găsi protecția lui … ".

Din discursul lui Hitler. “Fie Benesh asigură protecția drepturilor omului, fie noi le asigurăm singuri. Astăzi, poporul german nu mai este la fel cum era acum 20 de ani. Astăzi eu vă îndemn lipiți-vă umăr de umăr, femei și bărbați”.

Pe peretele din sală este agățat un panou: Un popor, o țară, un lider.

Rușii

Din discursul lui Kolesnicenko:

Atâta timp cât noi suntem uniți, suntem de neînvins. Îndiferent care vor fi alegerile, obligațiunea este de a avea o decizie, cu un rezultat cu un candidat.Atunci vom avea ocazia de a negocia și atunci vom avea posibilitatea de a apăra Berkutul.

Declarația MAI al Federației Ruse.din 24 februarie

Rusia este extrem de preocupată de problemele din Ucraina. În ultimele zile în capitală și alte orașe au avut loc mai multe ciocniri în care s-au implicat militanți ai organizațiilor ultra-naționaliste cu autorități.

Militarii refuză să părăsească străzile orașelor, pe care aceștia le controlează, să elibereze clădirea administrativă, acțiunile de forță continuă.
Problema se pune în așa fel, încât asupra dictaturii, în special metodelor de terorism, să se insiste astfel în aceasta să fie eliminată de pe teritoriile Ucrainei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *