Social

Botanica: O fetiță de doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Capitală

Tot mai multe cazuri în care copii cad de la etaj. Un nou caz s-a întâmplat aseară,11 iulie, în sectorul Botanica, o fetiță de doi ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din Chișinău.

Polițiștii au fost sesizați aseară, în jurul orei 17:35, despre faptul că o minoră a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei, tarnsmite Jurnal.md

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO și grupa operativă a inspectoratului pentru a documenta și stabili toate circumstanțele.

Ulterior, copilul, împreună cu mama sa, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, a precizat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, iar minora, fiind lăsată pentru câteva minute fără supraveghere, a urcat pe pervaz și, sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol. Ulterior, pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vă amintim că la data de 8 iulie, de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Chișinău, un copil de 9 ani a căzut în gol.

De asemenea, menționăm, că un băiețel de doi ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *