Externe

BREAKING. Kadîrov se află în stare critică: Aliatul fidel al lui Putin are șanse mici de supraviețuire

Potrivit informaților obținute de la surse înalte din Cecenia, Ghenadi Gudkov, fost deputat al Dumei de Stat, a dezvăluit că Ramzan Kadîrov a fost supus unui transplant de rinichi, dar corpul său a respins transplantul și se află într-o stare critică.

Afirmațiile liderului opoziției ruse cu privire la starea de sănătate a aliatului fidel al lui Putin au fost făcute în cadrul unui podcast al jurnalistei independente ruse Iulia Latinina, pe data de 14 septembrie. Informația a fost ulterior preluată de portalul de știri ucrainean Dialog.

„I-am sunat pe ceceni proeminenți și i-am întrebat: se poartă urât, ia substanțe, sau este într-adevăr starea de sănătate? Ei spun că, potrivit datelor lor, el e cu adevărat bolnav de rinichi. A suferit o operație, un transplant, nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a declarat Gudkov.

Zvonuri cu privire la o deteriorare bruscă a sănătății lui Ramzan Kadîrov au apărut în primăvara anului 2023. Ulterior, jurnalistul kazah Azamat Maitanov a relatat că acesta suferă de probleme grave la rinichi. Trebuie subliniat că informațiile referitoare la starea de sănătate a lui Ramzan Kadîrov nu au putut fi verificate și nici nu au fost confirmate oficial.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *