Social

BREAKING NEWS. Împușcături la Aeroportul Chișinău. Organele de drept se află la fața locului

Mai multe împușcături s-au auzit vineri, 30 iunie, la Aeroportul Internațional Chișinău. Un martor a comunicat că un bărbat a efectuat mai multe împușcături, iar oamenii au fost evacuați din clădire, scrie Ziarul de Gardă.

Conform informațiilor obținute de ZdG, un bărbat care a aterizat la aeroport a efectuat câteva împușcături în aer. Organele de drept se află la fața locului, iar persoana care a efectuat împușcăturile s-a baricadat într-o încăpere de la aeroport.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a efectuat împușcăturile și nici cum a ajuns acesta cu armă la aeroport.

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), a confirmat pentru ZdG că au loc împușcături și a spus că va reveni cu detalii.

„Fără comentarii. Aeroportul este un obiectiv ca și oricare altul, vă rog să vă adresați la organele competente, nu la Aeroport”, a declarat Constantin Vozian, administratorul Aeroportului Internațional Chișinău. El a mai adăugat că nu cunoaște detalii. „Nu cunosc. Eu, în acest moment, merg spre Aeroport să văd ce se întâmplă. Nu știu ce este. Cred că e cazul să vorbiți cu poliția, cu organele de drept”, a mai spus Vozian.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *