Social

BREAKING NEWS. Moldelectrica anunță perturbații în sistemul electroenergetic, urmare a atacurilor aeriene asupra Ucrainei: Riscul deconectărilor este înalt

Moldelectrica informează că în sistemul electroenergetic al Republicii Moldova din nou se înregistrează perturbații, ca urmare a atacurilor aeriene asupra Ucrainei. La moment nu există consumatori deconectați, dar riscul deconectărilor este înalt, transmite Replicamedia.md.

În această dimineață, ocupanții ruși au atacat cu rachete în mai multe regiuni din Ucraina. Se știe deja despre primele explozii, au raportat autoritățile locale.

Ocupanții au lovit regiunea Harkov de cel puțin trei ori, a scris șeful administrației militare regionale, Oleg Synegubov.

Mai târziu, el a adăugat că rușii au dat trei lovituri împotriva infrastructurii critice a regiunii.

Potrivit primelor informații, nu există victime.

Sunetele exploziilor se aud în Dnipro și Kryivoi Rog relatează corespondenții „Suspilne”.

Potrivit lui Anton Gerashchenko, consilier al ministrului afacerilor interne al Ucrainei, alertele de raid aerian au fost emise în întreaga țară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. V-ati legat prea mult de ucrainieni, tara care nu are chiar ganduri curate cu R. Moldova. Acum o luati in bot, si aruncati vina pe rusi, care la fel au ganduri necurate cu R. Moldova. DE Aceea intreb: cine-i om si cine-i curva!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *