Actualitate

BREAKING NEWS. Odesa a rămas fără curent electric. Moldelectrica comunică despre perturbații în sistemul energetic. Sunt posibile deconectări

Moldelectrica a raportat perturbații ale sistemului de electricitate pe fondul unui atac masiv cu rachete al trupelor ruse asupra Ucrainei. Întreprinderea atenționează că sunt posibile deconectări, transmite Replicamedia.md.

Mai multe aparate electronice din Republica Moldova sesizează oscilații mari de tensiune. Deocamdată nu se înregistrează deconectări de energie masive.

Surse media ucrainești: Rușii lansează rachete din Marea Neagră, care trec pe lângă Republica Moldova. Este atacat inclusiv regiunea Odesa, unde funcționează un sistem de apărare anti-aerian.

Un nou bombardament al rușilor asupra Ucrainei: Oscilații mari de tensiune inclusiv în regiunea transnistreană.

Presa ucraineană: Odesa e fără curent electric și cu pompele de apa nefuncționale.

Vă amintim că Rusia a lansat luni, 5 decembrie, peste 100 de rachete asupra Ucrainei, potrivit The Guardian. Apărarea antiaeriană ucraineană a reușit să doboare o parte din rachetele care se apropiau. Până în prezent, au fost raportate patru interceptări în regiunea Harkov, una în Dnipro și una în Poltava, fiind raportate și alte explozii în alte părți care ar putea fi interceptări ale apărării aeriene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *