Actualitate

BREAKING NEWS: PDM îl exclude din partid pe consilierul care a accidentat MORTAL un copil și a fugit de la fața locului

TIMPUL amintește că un băiețel de șapte ani a murit ieri noaptea în drum spre spital, după ce a fost lovit de o mașină. Tragicul accident a avut loc duminică seara în jurul orei 20:00 în apropiere de satul Corjeuți.

Potrivit ofițerului de presă al IP Briceni, Dina Fomin, copilul se întorcea de la casa de rugăciuni împreună cu mama sa, deplasându-se pe traseul central al satului, când a fost tamponat de o mașină de model Toyota HILUX.

După accident șoferul a fugit de la fața locului. Băiatul a fost preluat de o ambulanță, însă a decedat în drum spre spital. 

Șoferul de 32 de ani, originar din comuna Corjeuți, este consilier local din partea Partidului Democrat – Iurie Groza. Informația a fost confirmată de către primarul localității Victor Andronic. Mașina implicată în accident a fost depistată la poarta gospodăriei consilierului. Groza a fost supus testării alcoolscopice, iar polițiștii au constatat o concentrație a vaporilor în aerul expirat de 0.86 mg/l. Conform art.264 al 4, 266 CP a fost pornită o cauză penală, iar suspectul a fost reținut în baza art. 166 CPP RM.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *