Actualitate

BREAKING NEWS. Percheziții la Igor Dodon. Procurorii au găsit zeci de mii de euro și circa jumătate de milion de lei

Aproximativ jumătate de milion de lei și zeci de mii de euro ar fi fost găsite de procurori până la această oră în cadrul acțiunilor de urmărire penală care se desfășoară în privința socialistului Igor Dodon, transmite Deschide.md.

Astfel, conform sursei citate, în cadrul perchezițiilor desfășurate la rudele lui Dodon, oamenii legii au depistat mai multe obiecte de preț și sume impunătoare de bani.

De asemenea, la casa părintească a fostului lider PSRM din Sadova, pe lângă zecile de mii de lei, procurorii au mai găsit și un plic cu aproximativ 10 mii euro cu înscripția „Pentru PSRM”.

Tot acolo, organele de drept au găsit și o recipisă prin care un oarecare Dumitru S. confirmă că a primit de la soția lui Igor Dodon, Galina, 25 000 de EURO ca „arvună pentru utilaje de bucătărie”.

Totodată, procurorii au descoperit și un set de șah dăruit lui Dodon de fostul șef al Moldtelecom și ex-viceministrul Economiei Vitalie Iurcu, bănuit de îmbogățire ilicită și stabilit în România.

Astfel, în cadrul perchezițiilor în apartamentul cumnatului lui Igor Dodon, Petru Merineanu, procurorii Anticorupție au găsit mai multe bancnote de 100 de EURO.

Procurorii urmează să stabilească proveniența banilor.

Vă amintim că, în această dimineață, procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii SIS și CNA, au efectuat percheziții la mai multe adrese care se referă la Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Perchezițiile la domiciliul lui Dodon din sectorul Buiucani al capitalei continuă și în aceste clipe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Dodon e putred de bogat,se joaca cu banii.Doar pentru vasele de bucatarie a platit arvona de 25.000 de euro,dar costul intreg ar fi de 100.000 de euro !
    Va imaginati asa ceva ?
    Doamne,Dodon e putred de bogat,din furat…

    1. Sunt convins ca foarte multi moldoveni l-ar alege astazi iar. “Ca asa ghini era cu dansul, nu ca cu lesbiana de Maia Sandu, care e di partea haholilor si a fascistilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *