Social

BREAKING NEWS. Premier Energy: Deconectările de energie la Apă-Canal – amânate

ÎCS „Premier Energy” SRL anunță că a decis amânarea până la data de 1 februarie 2023 a deconectării notificate a instalațiilor de alimentare cu energie electrică ale SA „Apă-Canal Chișinău”.

Locurile de consum deconectate pe parcursul zilei de 26 ianuarie vor fi reconectate în timpul apropiat, transmite Știri.md.

Decizia respectivă a fost luată în urma asigurărilor oferite de reprezentanții din cadrul Primăriei Chișinău, responsabili de domeniul serviciilor comunale, potrivit cărora sunt depuse eforturi considerabile pentru identificarea soluțiilor de plată a energiei electrice consumate de către SA „Apă-Canal Chișinău”.

ÎCS „Premier Energy” SRL precizează că, dacă nu vor fi luate măsuri concrete în termenul stabilit, va recurge la deconectarea locurilor de consum de la sursa de alimentare cu energie electrică, fără preavizare suplimentară.

Vă amintim că Premier Energy anunță că începând de joi, 26 ianuarie, va deconecta Apă-Canal Chișinău de la lumină din cauza datoriilor la curent de 73,2 milioane de lei, din care 44,7 milioane de lei conform facturilor cu termenul expirat.

„ÎCS „Premier Energy” SRL este nevoită să recurgă la dreptul său legal de a deconecta instalațiile de utilizare a energiei electrice începând cu data de 26.01.2023, printre care vor fi incluse locurile de consum în care își are sediul administrativ SA „Apă-Canal Chișinău”. Pentru neadmiterea creșterii în continuare a datoriilor, furnizorul de energie a propus elaborarea unor grafice de deconectare în evantai, astfel încât volumul total de energie electrică consumată să corespundă posibilităților de plată ale Apă-Canal Chișinău”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *