Externe

BREAKING NEWS. Șeful Partidului Comuniștilor din Transnistria, ASASINAT, noaptea trecută în locuința sa

Președintele Partidului Comuniștilor din regiunea transnistreană, opozantul Oleg Horjan, a fost ucis, noaptea trecută, în locuința sa. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei conferințe de presă, de liderul comuniștilor din Federația Rusă, Ghenadi Ziuganov.

„A fost ucis acasă. Cerem să înceapă imediat o anchetă”, a spus Ziuganov, transmite Moldova. europaliberă.

Un coleg de partid al lui Horjan a precizat Europei Libere că acesta a fost găsit mort în biroul său de acasă, dintr-o localitate de lângă Tiraspol, cu multiple răni de cuțit.

Informația nu a fost confirmată, deocamdată, de așa-numitele organe de anchetă din Transnistria.

Oleg Horjan este un politician de opoziție din regiunea transnistreană. În decembrie 2022, el a ieșit la libertate după 4,5 ani petrecuți în închisoare în stânga Nistrului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Nu a fost ucis de guvernul de la Chisinau, pt ca nu avea interesul. Oleg Horjan se pronunta pt unificarea pasnica a celor doua maluri ale Nistrului. El nu convenea autoritatilor de la Tiraspol pt ca spunea ca puterea nu e rezultata din alegeri. Cineva a dorit sa fie ucis pt ca vroia sa nu mai aiba concurenta la sefie si sa nu mai fie contestat. Lupta pt intaietate, pt a fi masculul alfa, se dovedeste ca e dusa pana la suprimarea fizica a adversarului in Transnistria. Pe fondul lipsei de autoritate si a razboiului invecinat, in Transnistria sunt posibile asasinatele. Regiunea este foarte instabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *