Social

BREAKING. Percheziții matinale la Partidele Renaștere și Șansă

Miercuri dimineața au loc percheziții la mai mulți membri ai Partidului Politic „Șansă”, dar și la cei ai Partidului „Renaștere”.

Anunțul a fost făcut de membrii formațiunilor, transmite Știri.md.

„Cei care critică puterea sovietică și politica de la Kremlin acționează ca NKVD în anii  ‎37, când veneau pe întuneric în casele oamenilor și ridicau din pat femei și copii. Exact așa au procedat reprezentanții instituțiilor de forță, mai corect – instituțiile de forță ale actualei guvernări, în raport cu membrii și simpatizanții Partidului „Șansă”. Au venit în casele lor, i-au luat pe sus și au făcut percheziții”, a declarat Alexei Lungu. 

De asemena, el a menționat că el și familia lui sunt filați zilnic de către angajații instituțiilor de forță. În acest context, el a catalogat acțiunile drept criminale și inadmisibile pentru o țară care se pregătește pentru integrarea europeană. 

„Vreau să mulțumesc instituțiilor de forță pentru că îmi filează zilnic familia. Cel puțin, soția și copiii mei vor fi în siguranță, iar asta înseamnă că nu li se va întâmpla nimic rău”, a concluzionat Alexei Lungu.

„Un alt val de percheziții la activiștii și liderii locali ai Partidului „Renaștere” din nordul țării nu face decât să arate că autoritățile se tem de noi”, au declarat cei din Partidul „Renaștere”. 

Procuratura deocamdată nu a confirmat informația.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *