Politică

Reacția lui Pavel Filip. „Show cu mascați”. Procurorii au descins cu percheziții la domiciliul ex-premierului Filip

“În activitatea mea la Guvern m-am condus mereu de interesul țării și al cetățenilor și am muncit pentru o Moldova mai bună. Sunt sigur de nevinovăția mea și voi demonstra acest lucru. Voi colabora cu ancheta, am fost și sunt mereu la dispoziția autorităților pentru a explica orice situație”, a scris pe pagina de Facebook Pavel Filip, după perchezițiile de astăzi la domiciliul acestuia.

PCCOCS a descins cu percheziții fulger la domiciliul fostului premier Pavel Filip.

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale de comun cu ofițerii INI efectuează la moment percheziții în cadrul cauzei penale pornite pe faptul tentativei de deposedare a Republicii Moldova, de bunul imobil sub formă de sediul Consulatului Republicii Moldova orașul Odessa.

Perchezițiile se desfășoară în mai multe locații din Chișinău, inclusiv la fostul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, a unui fost consul al RM la Odesa și a unei persoane din anturajul lui Andronache.

Gurile rele vorbesc că acest show are menirea să acopere mediatic „marele eveniment” organizat de PSRM cu ocazia zilei de 9 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *