ActualitateSănătate

‘În opt luni a murit mama, apoi fratele, am avut o perioadă nefericită’

Designerul Mihai Albu a oferit primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. „Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare. Medicii s-au arătat îngrijoraţi şi mi-au impus să fac investigaţii imagistice şi alte analize. Am facut o puncţie, s-a luat o probă pentru biopsie de acolo care a aratat un cancer sigur cu valoare medie. A trebuit sa fac operaţia pentru rezecţia de prostată şi de ganglioni”, a spus Mihai Albu pentru România Tv.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru Mihai Albu, care cu doar câteva zile înainte aflase că fratele său a murit, la scurt timp după ce mama lor a încetat din viață: „În opt luni a murit mama, apoi fratele, am avut o perioadă nefericită, cu tristeţe multă, am trecut cu greu prin toate şi s-au resimţit care mai de care, asta cu boala cel mai greu a fost să conştientizez că o am şi că trebuie să fac ceva, ca nu poţi lasa să prolifereze. Am speranţă pentru că oragnul a ieşit cu cancer agresiv, dar ganglionii au invadare zero, ceea ce este un lucru bun”. Designerul Mihai Albu, diagnosticat cu o boală cruntă. Recent a fost suspus unei operații Mihai Albu spune că are persoanele importante alături de el, iar cel mai mare ajutor îl primește din partea iubitei sale, care este medic chirurg. Designerul a ales un spital privat pentru a face operația. „Am ales varianta la privat pentru că iubita mea lucreaza acolo şi a avut încredere! A fost un efort mare, dar am avut siguranţa prezenţei iubitei mele care m-a susţinut, fiind de specialitate medic chirurg cardiac ştie multe şi a ţinut şi legătura cu medicii”, a mai spus Mihai Albu.

Designerul a suferit intervenția chirugicală în urmă cu două săptămâni, iar în câteva zile urmează să facă o analiză importantă, pentru a vedea dacă începe sau nu chimioterapia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Salutare!

    Dorința Lui Dumnezeu pentru fiecare om este doar propăşire. Doresc sănătate din toate punctele de vedere – şi interioară, şi exterioară!

    “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe Singurul Său Fiu, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veşnică.” (Evanghelia după Ioan 3: 16)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *