Social

BREAKING. Tragicul accident de pe bulevardul Dacia: Șoferul automobilului de poliție, reținut pentru 72 de ore

Șoferul automobilului de poliție care a fost implicat în accidentul de pe bulevardul Dacia, în proximitatea Aeroportului Internațional Chișinău, ar fi fost reținut pentru 72 de ore, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul Procuraturii Generale (PG).

Astfel, potrivit surselor, decizia ar fi fost luată de către procurorul care examinează cazul.

Solicitată telefonic, Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD, dar evitat să ofere mai multe detalii despre acest caz făcând trimitere la secretul anchetei.

„Polițistul a fost reținut pentru 72 de ore, pentru ca măsurile procesuale să fie asigurate urgent și obiectiv, inclusiv pentru a exclude orice fel de interpretări în cadrul documentării”, a precizat Fetco.

Vă amintim că sâmătă, 21 octombrie, o motocicletă a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un automobil de marca Toyota al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), în urmă în apropierea Aeroportului Internațional Chișinău.

Potrivit oamenilor legii, două persoane care se aflau pe motocicletă ar fi murit pe loc. La locul accidentului se află conducerea INSP, șeful Direcției de Poliție din Capitală și procurorul de serviciu, pentru a stabili toate circumstanțele.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției a dispus inițierea de urgență a unei anchete de serviciu pentru examinarea complexă și din punct de vedere legal acțiunile polițiștilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *