Internațional

BREAKING. VIDEO. O rachetă a căzut în apropiere de aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv: Sunt răniţi în sudul ţării, în urma unor noi tiruri trase din Gaza

Una dintre rachetele lansate de Hamas din Gaza, luni la prânz, a căzut în apropierea Aeroportului Internaţional Ben Gurion din Tel Aviv, fără a face victime. În acelaşi timp, rachetele care au lovit oraşele Ashdod şi Ashkelon, din sudul ţării, au provocat rănirea mai multor persoane, potrivit News.ro.

Imagini postate pe reţelele sociale arată fumul care iese dintr-un câmp deschis din zona aeroportului, unde mii de persoane, cetăţeni străini, inclusiv români, s-au adunat pentru a se întoarce acasă.

Pe de altă parte, serviciul de ambulanţă Magen David Adom spune că a tratat patru persoane care au fost rănite în urma impactului pe care l-au avut rachetele în Ashkelon. Un bărbat în vârstă de 75 de ani este în stare gravă, alţi doi bărbaţi de 55 şi 30 de ani au răni de o gravitate moderată, iar o altă persoană a fost rănită uşor.

În Ashdod, MDA spune că medicii săi tratează o femeie în vârstă de 50 de ani care a fost grav rănită în urma impactului unei rachete.

Hamas a anunţat că a lansat 120 de rachete spre oraşele Ashdod şi Ashkelon din sudul Israelului, ca răspuns la loviturile aeriene israeliene, a precizat gruparea militantă într-un comunicat. Noua salvă de rachete vine după ce grupul a declarat că a tras rachete şi spre Ierusalim şi Tel Aviv, mai la nord, declanşând sirenele antiaeriene în aceste oraşe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *