Politică

Bruxelles: Procesul de aderare a Republicii Moldova la UE și cooperarea excelentă cu România, discutate de Nicu Popescu cu Bogdan Aurescu

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a avut o întâlnire la Bruxelles cu omologul său din România, Bogdan Aurescu. Șefii diplomațiilor de la Chișinău și București au discutat despre procesul de aderare a Republicii Moldova la UE și cooperarea excelentă cu România în diverse domenii, transmite Deschide.md.

„Alături de prietenul meu Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe al României, simțim întotdeauna același sprijin puternic pentru drumul nostru ireversibil spre Uniunea Europeană… Îți mulțumesc, Bogdan, pentru sprijinul tău și al României pentru aderarea noastră la UE, pentru susținerea reformelor și a consolidării rezilienței”, a scris Popescu.

Vă amintim că Nicu Popescu a participat la Bruxelles la lucrările Consiliului Afacerilor Externe al Uniunii Europene, care este o reuniune a miniștrilor afacerilor externe ai statelor UE.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. “Îți mulțumesc, Bogdan, pentru sprijinul tău și al României pentru aderarea noastră la UE…” – vai, dar cu mare placere, draga Nicusor! Ce nu facem noi, fascistii, pentru supravietuirea minunatului avorton statal sovietic si a poporului moldorusesc? Si sigur, intreaga UE asteapta cu infrigurare aderarea voastra, fiindca daca UE mai are nevoie de ceva, e doar de o tara de cersetori si rusofili inraiti, care sa ne invadeze institutiile sociale. Dar pana la acel glorios moment, cu ce va mai putem servi? Ceva bani, petrol, curent, lemne? Spune pe sleau, draga Nicusor, nu te jena – azi avem, ca mereu, all you can eat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *