Culinar.md

Budincă de cartofi cu brânză

Ingrediente
– 500 g cartofi
– trei ouă
– 200 g brânză
– 50 g unt
– o lingură pesmet
– caşcaval
– smântână

Mod de preparare
Spălaţi cartofii şi îi puneţi la fiert în coajă. Când au fiert, se scot şi se lasă la răcit turnând apă rece peste ei (se decojesc mai uşor). Când s-au răcit, se curăţă de coajă şi se taie felii. Într-o tavă tapetată cu unt şi pesmet se aşază bucăţile de cartofi alternând cu straturi de brânză rasă sau caşcaval şi smântână. Se bat ouăle şi se toarnă pe deasupra compoziţiei. Se dă la cuptor până se rumeneşte. Se serveşte cu salată de legume proaspete. Este bună atât fierbinte, cât şi rece.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *