CSI / Rusia

Buncărul lui Putin ar fi fost descoperit de serviciile secrete occidentale. Presupusa amantă a președintelui rus ar locui în această ascunzătoare

Buncărul în care s-ar ascunde Vladimir Putin în această perioadă ar fi fost găsit de serviciile secrete occidentale. Inclusiv Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, ar locui în acest buncăr.

Discuţiile despre buncărele pregătite de Vladimir Putin s-au aprins imediat după ce Rusia a invadat Ucraina. Presa din străinătate a scris în mai multe rânduri că Vladimir Putin şi-a amenajat un adevărat oraş subteran în Siberia, capabil să reziste la atacuri nucleare.

O publicaţie din Rusia a scris la începutul războiului despre cele două buncăre din Moscova, care i-ar oferi protecţie preşedintelui rus.

Serviciile secrete occidentale ar fi descoperit buncărul în care s-ar ascunde Putin

Vladimir Putin s-ar fi ascuns într-un buncăr imediat după ce a dat ordin să fie atacată Ucraina. Zvonul a fost amplificat de presa străină şi alimentează temerile că ar putea fi utilizate arme nucleare.

Preşedintele rus ar controla de aici toate operaţiunile din Ucraina şi i-ar fi adus lângă el pe cei apropiaţi. Totodată, presa din Occident a scris în mai multe rânduri că inclusiv fosta gimnastă Alina Kabaeva s-ar ascunde în acest buncăr.

Arsen Avakov, fostul ministru al Afacerilor Interne din Ucraina, susţine însă că serviciile de securitate occidentale au reuşit să localizeze buncărul în care s-ar ascunde Vladimir Putin.

Într-un interviu pentru Ucraina 24, Avkov susţine că puterile occidentale au acum informaţii complete despre acest adăpost antiatomic. Acesta ar fi unul dintre motivele care l-ar opri pe Vladimir Putin să recurcă la arme cu încărcătură nucleară. 

Putin se teme că, odată ce ascunzătoarea i-a fost deconspirată, buncărul ar fi prima ţintă a puterilor occidentale.

Presa din străinătate a scris în mai multe rânduri că Vladimir Putin a trimis-o în acest buncăr inclusiv pe iubita lui, fosta gimnastă Alina Kabaeva. Legendara sportivă se află în această perioada la Moscova, după ce a apărut un zvon cum că s-ar ascunde într-o staţiune din Elveţia.

La începutul acestei luni, publicaţia rusă Pravda a scris că Vladimir Putin are două buncăre în Moscova – unul la 300 de metri sub Kremlin şi celălalt în apropiere de Universitatea de Stat din Moscova. Capacitatea acestora ar fi de peste 10.000 de persoane.

Pe de altă parte, preşedintele Rusiei şi-ar fi construit un adevărat oraş subteran în sudul Siberiei, aproape de oraşul Gorno-Altaisk, la aproximativ 3.000 kilometri distanţă de Moscova şi la graniţele cu Kazahstan, China şi Mongolia. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *