Actualitate

Bursa Speranței de la BCR Chișinău

Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.

În perioada 15 mai-15 iunie 2015 studenții își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A. care va conține – formularul de participare la concurs, copia carnetului de student, copia extrasului din matricolă, descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu, o scrisoare de recomandare de la facultate. Sunt eligibili studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice.

”Prin această inițiativă dorim să susținem educația tinerilor din Republica Moldova care tind să își construiască un viitor mai bun la ei acasă, dar situația materială nu le permite să suporte cheltuielile pentru studii. BURSA SPERANȚEI reprezintă o șansă pentru studenții cu performanțe deosebite de a-și continua pregătirea profesională, de a se implica în cercetare și de a-și aprofunda cunoștințele practice necesare. Ne vom focusa pe susținerea acelor profesii care au un impact deosebit pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova cum ar fi domeniul tehnic, agricol, medical sau pedagogic. Ne propunem prin toate acțiunile noastre să fim parte integrantă a societății și să susținem dezvoltarea valorilor în cadrul comunităților din care facem parte. Pe lângă susținerea programelor de responsabilitate socială, obiectivul nostru este ca fiecare angajat BCR Chișinău să devină un ambasador al implicării în comunitate.” a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile comunității, dezvoltând în permanență produse inovatoare pentru clienții săi, pentru a-i ajuta astfel să-și realizeze aspirațiile. De asemenea, BCR Chișinău este un actor important al dezvoltării economiei Republicii Moldova, prin susținerea proiectelor viabile și sustenabile din punct de vedere economic și social.

Pentru informații suplimentare privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098, e-mail resurse.umane@bcr.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *