Actualitate

Cadouri online de 8 martie în Moldova – acum, mai ușor ca niciodată

Au mai rămas zile numărate pînă la cea mai frumoasă sărbătoare a femeilor. 8 Martie este acea zi cînd le amintim femeilor, într-un mod neobișnuit și special, cît de mult ele înseamnă pentru noi.  

Dar cu toții știm ce se întîmplă în ajunul acestei sărbători. O mulțime de vînzători ambulanți apar și o mulțime de oameni se înbulzesc la ghișee și caută disperați acel buchet de flori potrivit. Florile sărmanele înseși pot ajunge într-o stare deplorabilă. Totuși fiecare dorește ceva special, fiecare dorește un cadou original, fiecare e gata să cutreiere orașul întreg pentru a găsi cadoul potrivit și buchetul de flori perfect. Doar e opt martie! Dar ce ar fi dacă ați putea obține același rezultat fără a ieși din casă? Ce-ar fi dacă înseși cadourile, singure vor veni la dvs în stare impecabilă pentru a fi dăruite, iar acel timp care de obicei e consumat pentru „căutare” îl veți petrece de această dată cu cei dragi?

Compania CadouriOnline oferă aceast confort. Fiindcă știm cît de important este timpul dvs și de asemenea știm că înseși Cadourile, indiferent de ocazie, trebuie să arate perfect și să fie oferite la fel în consecință. Astfel de mai bine de 7 ani livrăm cadouri la domiciliu la prețuri accesibile. Livrare în Chișinău cît și pe întreg teritoriul țării. E simplu și comod. Avem o gamă largă de cadouri originale care vor aduce fericirea în ochii femeilor pe care le apreciați și le iubiți. Tot de ce aveți nevoie este să alegeți cadoul online pe site-ul nostru (dacă nu aveți idei, avem o secțiune specială pentru cadouri de 8 martie), alegeți unul din varietatea de buchete pe care le avem (florile la noi, sunt proaspete și mereu împachetate frumos), completați comanda și în decurs de maxim trei ore primiți cadourile direct la domiciliu. Puteți achita atît online cît și la primirea comenzii prin curier. (Livrarea cadourilor în Chișinău este gratuită.)

Oricare ar fi cadoul pe care îl alegem, cît de frumos nu ar fi buchetul de flori, acestea niciodată nu vor putea egala timpul pe care îl oferim femeilor dragi. Vă recomandăm să nu îl pierdeți în zadar într-o ”vînătoare” pentru cadouri. Timpul mereu rămîne a fi cel mai potrivit cadou pentru orice ocazie. De aceea, de 8 martie, cu ajutorul ”Cadouri-online” îndrăzniți să faceți două cadouri femeilor: un cadou fizic și timpul petrecut cu drag împreună.

Contacte:
web site. https://cadourionline.md/ro/
Moldova Chișinău MD 2005, Alexandru Cel Bun 57
tel: +(373)60680088

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *