Moldova

Călătorește în siguranță cu Ticketbus în toată Europa

Ticketbus este un agregator de căutare care compară ofertele transportatorilor, găsește și oferă cele mai bune opțiuni de călătorie la cele mai mici prețuri fără taxe ascunse. Prețurile biletelor de autocar sau microbuz sunt definitive și nu se modifică în momentul comenzii. Pentru a găsi biletul la destinația dorită mai ieftin, utilizatorii trebuie să introducă data călătoriei, punctul de plecare și destinația pe site-ul Ticketbus.md.

De asemenea, puteți compara prețurile biletelor în 2 pași. În mai puțin de 10 secunde, veți primi o prezentare completă a celor mai bune oferte pentru destinația aleasă.

Rezervarea anticipată online este disponibilă pentru clienții Ticketbus. Rezervarea biletelor nu durează mai mult de 2 minute. Serviciul de asistență al companiei vă va răspunde la toate întrebările apărute pe parcursul căutării unui bilet pentru o anumită destinație.

Compania Ticketbus este responsabilă pentru fiecare client și depune eforturi pentru a oferi o călătorie cât mai confortabilă. Serviciul suport clienţi vă vor ajuta în remedierea problemelor cu transportatorii privind calitatea a serviciilor și punctualitatea lor. Principala prioritate a Ticketbus este siguranța clienților săi și responsabilitatea pentru aceștia pe tot parcursul călătoriei.

Desigur, fiecare pasager contribuie în permanență la menținerea siguranței la bord. Purtarea centurii de siguranță este obligatorie în permanență pe durata călătoriei. Te rugăm să te asiguri că atât tu, cât și copilul tău aveți centurile de siguranță fixate și că cel mic călătorește într-un scaun adecvat pentru copii, pe întreaga durată a călătoriei. Siguranța ta este principala noastră prioritate: cu Ticketbus călătorești prin Europa în condiții sigure.

Biletele rezervate de clienți sunt trimise pe e-mailul lor, ceea ce este foarte comod. Nu este nevoie să imprimați biletul. El poate fi arătat electronic șoferului la urcarea într-un autocar sau microbuz. Compania Ticketbus participă la activități de caritate și donează o parte din prețul tuturor biletelor vândute către fundații caritabile din Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *