Actualitate

Campanie națională împotriva violenței în familie

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie, populația va fi informată despre drepturile și obligațiile sale reieșind din prevederile Legii cu privire la prevenirea și combaterea violenței în familie, iar victimele infracțiunilor de violență în familie vor fi informate despre drepturile lor reieșind din prevederile Legii cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei în familie. Sesiunile de informare se vor desfășura în sediile inspectoratelor de poliţie teritoriale, secţiilor, sectoarelor şi posturilor de Poliţie.

În acest sens, Asociația Promo-LEX va organiza o expoziție de fotografie expusă împotriva violenței în bază de gen. Expoziția va fi lansată luni, 24 noiembrie, cu începere de la orele 15.00, în scuarul monumentului Ștefan Cel Mare.

Galeria cu fotografii va fi expusă timp de 16 zile pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la fenomenul violenței în bază de gen.
Ca precedent a acestor evenimente, vor fi lansate alte proiecte ce vor avea ca subiect violența în societatea modernă, fenomen care încă persistă.

Timpul.md (L.C.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *