Ultima oră

CAMPANIE. Timișoreana, vizele și moldovenii. „Ne desparte un Prut, dar ne uneşte o bere”

În urma aprobării de către Parlamentul şi Consiliul European a proiectului de liberalizare a vizelor pentru cetățenii din Republica Moldova, cu paşapoarte biometrice, aceștia vor putea călători fără vize în țările Uniunii Europene, în cursul acestui an.

Mihai Gongu, Creative Director la GMP Advertising: „Timişoreana, prima bere romanească, este un brand iubit în egală măsură de către românii de pe ambele maluri ale Prutului. Am vrut să marcăm acest moment istoric al eliminării vizelor printr-un billboard contextual amplasat chiar la graniţă. Nu e prima campanie de reactive marketing pe care o implementăm pentru Timișoreana şi îi mulţumim clientului pentru curaj”.

Panourile sunt amplasate în zona Vama Albiţa, unde vor rămâne până la finalul lunii aprilie.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizare fac parte: Mihai Gongu (Creative Director), Alina Zaharescu (Senior Art Director), Claudiu Petria (Account Manager) și Catrinel Manolescu (Account Director).

Din echipa Timişoreana fac parte: Ioana Sapera (Junior Brand Manager Timișoreana), Cristina Gherman (Senior Brand Manager Timişoreana), Mihai Bârsan (VP Marketing).

Sursa: Paginademedia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *